Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля и попитам нещичко...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се похваля и попитам нещичко...

Здравейте, от днес съм собственик на Алфа 145 1,6 - ЕТО Я

Искам да попитам къде мога да я закарам да видят ауспуха и ходовата част, да ми препоръчате сервиз, от който сте доволни, искам да я стегна, защото ще я давам на жена ми и искам всичко да е наред по колата.
    Благодаря предварително
    Alfa Romeo 166 '02 2,4 JTD
    sigpic

Търси Бобо,
    от понеделник в нов сервиз
    ако се съгласи де ко не в клубния има много инфо чети!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Бобо не е ли по двигателите все пак
      Аз търся за ходова част сервиз, "клубния" имаш в предвид при Румен в Дървеница, до МГУ нали? Ще мина от там да видя какво ще кажат...
      sigpic

Comment

Аз ходих при Румен оня ден да си сменя едно тампонче на последното гърне всичко заспа пък даже и тампона го имаше в наличност при него!
        Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Първоначално публикувано от momo
          Бобо не е ли по двигателите все пак
          Аз търся за ходова част сервиз, "клубния" имаш в предвид при Румен в Дървеница, до МГУ нали? Ще мина от там да видя какво ще кажат...
          Амммм.... ко се чудиш, колегата който я продаде нали беше написал , че колата е гледана през цялото и съществуване точно при Румен в Клубния, така че тои си я знае и ще ти каже какво и е , ако и има въобще нещо.........
          Alfa Romeo 146 ti

Comment

Не се чудя, просто питам дали има и други "доверени" сервизи освен "клубния", но явно ще се наложи да мина от там
            sigpic

Comment

Working...
            X